Stilingiausios 2021 metų pavasario – vasaros sezono apatinio trikotažo spalvos

person Autorius: Shopium list Paskelbta: Idėjos namams Data: comment Komentaras: 0 favorite Paspaudimai: 1080

Turbūt sutiksite su mintimi, jog spalvos daro didžiulę įtaką mūsų kasdienybei. Norint pajusti pilnavertiškumo jausmą, seksualumo pliūpsnį, o gal raminančios oazės brizą, mums gali padėti ne tik supanti aplinka, bet ir

Turbūt sutiksite su mintimi, jog spalvos daro didžiulę įtaką mūsų kasdienybei. Norint pajusti pilnavertiškumo jausmą, seksualumo pliūpsnį, o gal raminančios oazės brizą, mums gali padėti ne tik supanti aplinka, bet ir spalvos, kurias dažniausiai matome. Ne išimtis, jog apranga, o ypač apatinis trikotažas, gali padėti pasiekti emocinį stabilumą toje srityje, kurios šiuo metu mums stinga labiausiai.

Ar kada susimąstėte, jog Jūsų dėvimi apatiniai gali būti stilingi ne tik pagal jų puošmenas ar formas, bet ir kolorito atžvilgiu? Šiame straipsnyje aptarsime keturias 2021 metų pavasario-vasaros sezonų stilingiausias spalvas, kuriomis galėsite papildyti savo apatinio trikotažo spintą.

1.           Aviečių šerbeto spalva (angl. Raspberry Sorbet) ir jos atspalviai

Tai romantikos mėgėjų splava, kuri padės Jums pajusti stipresnę meilę sau ir kitiems. Ši spalva puikiai dera su vario/rūdžių (angl. Rust), ametisto (angl. Amethyst), mėtine (angl. Mint) atspalviais, todėl juos galima drąsiai derinti tarpusavyje. Gausų šios spalvos pasirinkimą galite rasti www.apatinukai.lt sportinių liemenėlių skyriuje.

2.           Prancūziško mėlio spalva (angl. French Blue) ir jos atspalviai

Šios spalvos suteikia stabilumo, ištikimumo, pasitikėjimo savimi jausmą. Tokia spalva dera su vario/rūdžių) atspalviu. Šiomis spalvomis galite papildyti vyrų drabužinę su DOREANSE apatiniais šortukais, kurie pavasario-vasaros sezonui turi itin platų pasirinkimą.

3.           Geltona spalva (angl. Illuminating) ir jos atspalviai

Jei trūksta pozityvo, intelektualumo, žaismingumo – rinkitės šios spalvos apatinį trikotažą. Toks pasirinkimas puikiai derės su prancūziško mėlio, vario/rūdžių, mėtine bei pilkais atspalviais. Pavasario-vasaros sezonui galite rinktis Sofa Killer siūlomus veliūrinius kombinezonus, kurie bus nepamainoma laisvalaikio apranga Jums ir Jūsų šeimai.

4.           Mėtinė spalva (angl. Mint) ir jos atspalviai

Emocinio balanso, savarankiškumo, naujos pradžios siekio spalva, deranti su vario/rūdžių, ametisto atspalviais. Su šia spalva atrodysite itin madinga papludymyje, todėl patartina, jog spintą papildytumėte maudymosi kostiumėliais ar kimono būtent šiuo koloritu.

Jeigu neturite šių madingiausių spalvų ketvertuko, siūlome užsukti pas mus ir įsigyti Jums labiausiai tinkantį apatinį trikotažą visiems gyvenimo atvejams – tiek vyrams, tiek moterims.

Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
close Prekių Krepšelis

Naujos Paskyros Sukūrimas